Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Bijzondere schoonmaak

Bijzondere schoonmaak

Woning-Ontruimingservice heeft regelmatig te maken met situaties waarbij een bijzondere schoonmaak nodig is. Dan hebben we het niet over een grondige schoonmaak of desinfectie van een pand, maar bijvoorbeeld over een vervuilde woning door extreme omstandigheden. Dergelijke omstandigheden komen vaker voor dan u denkt. Wij hebben inmiddels alles al eens gezien en helpen u graag om het pand zo snel mogelijk weer toegankelijk te maken.

Enkele voorbeelden waarbij bijzondere schoonmaak nodig is:

Voor het effectief verwijderen van nicotinegeuren en geuren afkomstig van bijvoorbeeld waterschade, dieren, schimmels, rottingsprocessen en brand hebben wij een ozongenerator. Deze kan voor- en na de verrichte werkzaamheden ingezet worden om (rest)geuren te elimineren.

Alle zorg uit handen

Woning-Ontruimingservice is ervaren in de bijzondere schoonmaak van woningen en/of bedrijfspanden. Helaas gebeurt het vaker dan u denkt dat bewoners dood in een woning worden aangetroffen en daar al dagen, soms zelfs weken blijken te liggen. Niet altijd wordt overlijden tijdig ontdekt. Een drama op zich en de omstandigheden waarin de woning wordt aangetroffen is niet iets waar u over na wilt denken. Bovendien is het in veel gevallen niet eens verantwoord om de woning zonder bijzijn van een specialist te betreden. 

Woning-Ontruimingservice kan u alle zorg uit handen nemen. Wij beschikken over het vakmanschap en – niet onbelangrijk – de juiste materialen om de woning weer in originele staat terug te brengen. Uiteraard gaan we hierin discreet, respectvol en daadkrachtig te werk. Wij begrijpen hoe ingrijpend een dergelijke situatie is en hebben – helaas – alles al eens gezien.

Werkwijze Woning-Ontruimingservice

Een bijzondere schoonmaak kan gepaard gaan met een volledige woningontruiming, maar dat hoeft niet. Naast het toegankelijk maken van de woning, kunnen nabestaanden zelf beslissen wat de volgende stap is. Indien woningontruiming en bezemschoon opleveren gewenst is, gaan we met u om de tafel voor een plan van aanpak. Wij komen op locatie samen met u de werkzaamheden in kaart brengen, waarna u van ons een op maat gemaakte offerte ontvangt. Na akkoord, volgt een contract met 100% tevredenheidsgarantie. Dat houdt in dat betaling pas hoeft plaats te vinden als de oplevering is goedgekeurd. 

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van bijzondere schoonmaak? Neemt u gerust contact op via 06-10 67 45 24 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen