Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Bijzondere schoonmaak » Schoonmaak plaats lijkvinding

Schoonmaak plaats lijkvinding

Schoonmaak na lijkvinding is één van de specialisaties van Woning-Ontruimingservice, naast woningontruiming en andere bijzondere schoonmaakdiensten, zoals schoonmaak plaats delict.

Helaas gebeurt het vaker dan men denkt, dat een bewoner pas na dagen, soms zelfs weken, dood in zijn woning wordt aangetroffen. Een acute hartaanval, zelfdoding, een ongeluk, een misdrijf: de oorzaken lopen uiteen, het drama blijft hetzelfde. Door omstandigheden kan er een tijd overheen gaan voordat de lijkvinding plaatsvindt en wat men dan aantreft is vaak onmenselijk.

Schoonmaak na lijkvinding onmogelijk voor betrokkenen

Voor nabestaanden is het onmogelijk om na het verliezen van een dierbare, de schoonmaak van een plaats lijkvinding op zich te nemen. De emoties spelen hoog op, maar een grondige schoonmaak van de plaats lijkvinding vergt bovendien vakmanschap, routine en geschikte materialen om de woning weer in de oude staat terug te brengen. 

Professionele desinfectie

Woning-Ontruimingservice beschikt over alle middelen om o.a. bloed en lijkvocht te verwijderen. Geschikte reinigingsmiddelen, kleding, mondkapjes, handschoenen en machines: in veel gevallen is vloer- of tapijtverwijdering namelijk onvermijdelijk.  Daarnaast moet er gedesinfecteerd worden om de – vaak intense – geur uit de woning  te krijgen en in sommige gevallen moet er zelfs ongediertebestrijding plaatsvinden. 

Wat kan Woning-Ontruimingservice verder voor u betekenen?

  • Schoonmaak plaats lijkvinding
  • Volledige begeleiding 
  • Desinfecteren
  • Geur verwijderen
  • Woningontruiming (naar wens)
  • Restanten milieuvriendelijk afvoeren
  • Herstelwerkzaamheden verrichten
  • Bezemschoon opleveren
  • Etc.

Werkwijze schoonmaak na lijkvinding

U kunt ons inschakelen voor een specifieke bijzondere schoonmaakdienst of voor een gehele woningontruiming van a tot z. Samen met u brengen we – bij voorkeur op locatie – de gewenste werkzaamheden in kaart, waarna u van ons vrijblijvend een offerte ontvangt. Indien akkoord, leggen we de gemaakte (prijs)afspraken vast in een contract met 100% tevredenheidsgarantie. Betaling geschiedt altijd achteraf na goedkeuring op de oplevering

Discretie is inherent aan ons vak! Wij arriveren in een discrete logovrije bus, weigeren toegang aan onbevoegden en gaan uiteraard zorgvuldig om met de aangetroffen inboedel.

Contact

Meer weten over schoonmaak plaats lijkvinding of wilt u een afspraak inplannen? Neemt u gerust contact op via 06-10 67 45 24 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen