Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Bijzondere schoonmaak » Schoonmaak na overlijden

Schoonmaak na overlijden

Schoonmaak na overlijden van een dierbare is vaak een onmogelijke taak voor nabestaanden. In veel gevallen zijn de achtergelaten sporen pijnlijk zichtbaar en daarnaast vergt een schoonmaak na overlijden professionele ontruimers én middelen om de woning weer toegankelijk te maken voor nabestaanden. 

Grondige schoonmaak na overlijden

Naast oplopende emoties vraagt de schoonmaak na overlijden veelal om kennis, zware fysieke inspanning en de juiste materialen, zoals reinigings- en desinfecteringsmiddelen, machines, etc. Nabestaanden hebben soms geen idee van de staat waarin de woning verkeert, in het bijzonder als het gaat om oude mensen. Mede om oplopende emoties en onenigheid binnen de familie te voorkomen, is het daarom raadzaam om deze zware taak uit te besteden aan een neutrale, professionele partij. Bovendien is uitbesteding van de schoonmaak na overlijden veelal voordeliger dan zelf aan de slag gaan. Woningontruiming Service neemt u alle zorg uit handen! 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Discreet en respectvol

Woning-Ontruimingservice werkt met professionals die respectvol,  discreet, efficiënt en doelbewust te werk gaan, zodat de woning zo snel mogelijk toegankelijk is voor nabestaanden. Indien na schoonmaak na overlijden een woningontruiming moet plaatsvinden, kunnen we u van a tot z begeleiden. U hoeft letterlijk nergens over na te denken. 

Schoonmaak na overlijden prijs

Telefonisch of op locatie nemen we de werkzaamheden zorgvuldig met u door. Daarop volgt vrijblijvend een op maat gemaakte offerte. Indien akkoord, stellen we een contract op met de gemaakte (prijs)afspraken. Zo komt niemand achteraf voor verrassingen te staan. Woning-Ontruimingservice levert de woning bezemschoon op volgens de eisen van de opdrachtgever en biedt daarbij een 100% tevredenheidsgarantie. Betaling vindt pas plaats na een akkoord op de uitgevoerde opdracht.

Contact

Meer weten over onze schoonmaak diensten na overlijden of een afspraak inplannen? Neemt u gerust contact op via 06-10 67 45 24 om een afspraak in te plannen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen