Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Aanvullende diensten » Praktisch

Praktisch

Naast de praktische afwikkeling van nalatenschappen is er natuurlijk het financiële gedeelte.

Als onafhankelijke executeur neemt www.partiar.nl  de gehele of gedeeltelijke afwikkeling van de nalatenschap voor u uit handen. De belangrijkste taak van de executeur is de nalatenschap zo te regelen dat alle erfgenamen ontvangen waar zij recht op hebben. Partiar verzorgt de afwikkeling van uw nalatenschap en heeft haar sporen reeds bewezen verdient in de rol van executeur of gevolmachtigde.

Tussen het proces van het verkoop klaar maken en de uiteindelijke verkoop van uw huis kan het in de huidige markt  zeker een periode duren voordat de woning verkocht is.

Tijdens het verkoopproces is het zaak om de woning op een zo goed mogelijke manier te presenteren. Woningontruimingservice Oosterveen zorgt voor de woning, maar de tuin is natuurlijk ook het visitekaartje voor een spoedige verkoop.

Voor het terugsnoeien, winter klaarmaken van de tuin, (sier) bestrating, maaiwerkzaamheden en ander tuinonderhoud raden wij u www.huitinghoveniers.nl  aan.

De markt in ontruimingen is volatiel, in geval van onderbezetting van Woningontruimingservice willen wij u een zo goed mogelijk alternatief geven in de zoektocht naar een betrouwbare woningontruimer.

Met onze collega www.woningontruimingcentrale.nl bieden wij u een betaalbaar, en niet minder onbelangrijk, betrouwbaar alternatief.

In de afwikkeling van een nalatenschap gebeurt het nog wel eens dat in de boedel de auto verkocht moet worden. Het lijkt makkelijker dan het is om een handelaar te vinden die de auto overneemt voor een marktconforme prijs. En nog belangrijker: een betrouwbaar adres voor zowel de financiële als de administratieve kant bij overname raden wij www.autoinkoop.nl aan.

U moet er toch niet aandenken dat de auto bij verkoop niet op de juiste wijze is gevrijwaard?

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen