Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Bijzondere schoonmaak » Schoonmaak vervuilde woning

Schoonmaak vervuilde woning

Er zijn verschillende situaties op te noemen waarin een extreem vervuilde woning wordt aangetroffen. Het gebeurt vaker dan u denkt, veelal omdat schaamte een (onnodige!) rol speelt. Zonde, want Woning-Ontruimingservice kan elke woning in korte tijd in originele staat terug brengen. Wij hebben werkelijk alles al eens bij de hand gehad… 

Een vervuilde woning is vaak het gevolg van

Zie hieronder een voor en na foto:

Placeholder
Placeholder

Laagdrempelig en discreet

In veel gevallen komen bewoners of betrokkenen in een situatie waarbij ze zich schamen voor de staat waarin de woning zich bevindt. Begrijpelijk, maar niet nodig. Woning-Ontruimingservice heeft intussen alles al eens gezien en wij weten (helaas) welke oorzaken ten grondslag kunnen liggen aan een ernstig vervuilde woning. 

Woning-Ontruimingservice biedt een laagdrempelige, praktische en menselijke oplossing. Samen met u maken we een plan van aanpak om de vervuilde woning weer in originele staat terug te brengen. 

Woning-Ontruimingservice kan o.a.:

Dit alles met maximale discretie. Wij rijden in een zwarte bus zonder logo’s en teksten, verbieden structureel toegang aan onbevoegden en gaan zorgvuldig om met aangetroffen persoonlijke bezittingen in de inboedel. 

Vervuilde woning schoonmaken kosten

Placeholder

Wij komen graag op korte termijn bij u langs om werkzaamheden te bespreken en vrijblijvend een prijsopgaaf en planning af te geven. Na akkoord, volgt een contract, zodat er nooit onduidelijkheden ontstaan. U houdt altijd 1 aanspreekpunt, wel zo persoonlijk, en bovendien bieden we 100% tevredenheidsgarantie. U betaalt pas na een akkoord op de oplevering.

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van schoonmaak/volledige woningontruiming van een vervuilde woning of wilt u een afspraak inplannen? Neemt u gerust contact op via 06-10 67 45 24 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen