Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Aanvullende diensten » Opkopen van inboedel

Opkopen van inboedel

Placeholder

Woning-Ontruimingservice staat garant voor woningontruiming in de breedste zin van het woord, inclusief diverse aanvullende diensten zoals het opkopen van inboedel. 

Hoe zit het met opkopen van inboedel?

Regelmatig treffen we bij een woningontruiming boedel aan die een bepaalde waarde vertegenwoordigen. Voorafgaand aan de ontruiming kunnen we in overleg met de opdrachtgever boedel inkopen door deze in mindering te brengen op de offerte. Een uniek concept in combinatie met een woningontruiming.

Wij kopen geen losse inboedel op, dat staat simpelweg te ver van ons af. We zijn immers geen handelshuis. Wél kunnen we u in contact brengen of bemiddelen met een veilinghuis of één van de goede doelen en sociale instanties waarmee we een vaste samenwerking hebben. 

Samenwerking goede doelen

Bepaalde (onbeschadigde) inboedel is geschikt voor inkoop of doorverkoop aan veilinghuizen en dat brengen we – voorafgaand aan de ontruiming – samen met u in kaart.

De boedel die niet geschikt is voor in- of verkoop, maar nog wel bruikbaar is, bieden we regelmatig aan bij één van onze partners (goede doelen als het Leger des Heils en sociale instellingen).

Ons streven is om zo weinig mogelijk weg te gooien. De restanten die uiteindelijk overblijven, voeren we milieuvriendelijk en voordelig af. Wij denken graag met u mee!

Contact

Wilt u meer informatie over het opkopen van inboedel? Neemt u gerust contact op via 06-10 67 45 24 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Terug naar Aanvullende diensten

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen