Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Speciale ontruiming » Ontruiming na vonnis

Ontruiming na vonnis

Een gedwongen woningontruiming is vaak een dramatische gebeurtenis voor mensen, dat mag duidelijk zijn. Het is voor een verhuurder niet mogelijk om zomaar tot ontruiming over te gaan. Dat kan pas na een toewijzend gerechtelijk vonnis. Dan volgt een ontruiming na vonnis, meestal het gevolg van een huurachterstand, maar ook factoren als overlast, hennepkweek, etc. kunnen hieraan ten grondslag liggen.

Vrijwillige ontruiming na vonnis

In het geval van ontruiming na vonnis, mag niet de verhuurder zelf opdracht geven tot woningontruiming, maar komt er áltijd een deurwaarder aan te pas. De deurwaarder wordt verzocht het vonnis te betekenen aan de huurder, waarna de huurder een korte  periode de kans krijgt om de woning zelf leeg te halen. 

Woning-Ontruimingservice heeft ervaring met dergelijke situaties en is al jarenlang een vast adres voor curators, woningbouwverenigingen en diverse andere instanties. Wij zijn snel, vakkundig, discreet en betaalbaar. Bovendien hebben we elke situatie al eens bij de hand gehad. 

Waarom Woning-Ontruimingservice na ontruiming na vonnis?

  • Vakkundig en (kosten)efficiënt 
  • Indien nodig een ontruiming met spoed
  • Discreet en zorgvuldig
  • Indien nodig (tijdelijke) opslag inboedel
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Betaling na akkoord oplevering

Bekijk hier al onze voordelen

Werkwijze Woning-Ontruimingservice

Afspraak = Afspraak is onze vuistregel. Van te voren brengen we samen met u de werkzaamheden in kaart wat er moet gebeuren, waarna u vrijblijvend een op maat gemaakte offerte ontvangt. Indien akkoord, volgt een contract met prijsafspraken en daarbij bieden wij 100% tevredenheidsgarantie. Dat houdt in dat betaling pas plaatsvindt als er volgens de eisen van de opdrachtgever is opgeleverd. Duidelijk en betrouwbaar, zoals het hoort…

Contact

Wilt u meer informatie over een ontruiming na vonnis of direct een afspraak inplannen? Neemt u gerust vrijblijvend contact op via 06-10 67 45 24 of vraag direct gratis een offerte aan.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen