Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Woningontruiming » Boedelontruiming

Boedelontruiming

Boedelontruiming na overlijden, echtscheiding, gedwongen woningverlating, faillissement, seniorenverhuizing of elke andere situatie: het is een vak apart. Een beladen zaak als boedelontruiming vraagt om een betrouwbare, vakkundige partner. Woning-Ontruimingservice is specialist in woningontruiming/boedelruiming in de breedste zin van het woord. 

Boedelruiming is vaak emotioneel beladen, fysiek zwaar, tijdrovend én ook nog eens een specialistische klus. Voor u een enorm project, voor ons dagelijkse kost. Uitbesteding is bovendien vaak voordeliger dan zelf doen. 

Placeholder
Placeholder

Waarom professionele boedelruiming?

 • Emotionele betrokkenheid blijft beperkt
 • Veelal voordeliger dan wanneer u zelf boedelruiming op zich neemt
 • Snelle afhandeling voorkomt onnodige kosten (hypotheek, huur, verzekering)
 • Voorkomt frustratie en fysieke klachten 
 • Geen verrassingen achteraf
 • Milieubewuste en voordelige afvalverwerking (contracten met recyclebedrijven)
 • Samenwerking met goede doelen (Leger des Heils, etc.)
 • 1 aanspreekpunt 
 • Discreet (zwarte logovrije bus, geen toegang voor onbevoegden, zorgvuldige omgang met persoonlijke informatie en bezittingen. Geen situatie is ons vreemd.)
 • Vooraf duidelijk kostenoverzicht
 • Betaling achteraf na goedkeuring
 • 100% tevredenheidsgarantie

Voordelig en snel

Boedelruiming (ookwel woningontruiming genoemd) kost doorgaans meer emotionele en lichamelijke inspanning dan aanvankelijk het geval lijkt. Bovendien komt er veel bij kijken, zaken die tijd én geld kosten. Dankzij ons opgebouwde partnerschap met o.a. afvalverwerkers, veilinghuizen, verzamelaars, woningbouwverenigingen en goede doelen kunnen we boedelontruiming tegen scherpe tarieven aanbieden. Ons ervaren team gaat bovendien discreet, vakkundig, snel en efficiënt te werk. Zodat de zaak zo snel mogelijk kan worden afgehandeld, zowel in geval van woningontruiming, als bij het leeghalen van een bedrijfspand.

Werkwijze boedelontruiming

Afspraak = Afspraak is onze vuistregel. Van te voren brengen we (bij voorkeur op locatie) samen met u in kaart wat er moet gebeuren, waarna we een contract opstellen met prijsafspraken en werkzaamheden. Zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wij werken met gekwalificeerd personeel, en bieden 100% tevredenheidsgarantie. Er wordt pas gefactureerd als er naar tevredenheid is opgeleverd. Duidelijk en betrouwbaar, zoals het hoort…

Contact Woning-Ontruimingservice

Wilt u meer informatie over boedelruiming of meteen een afspraak maken? Neemt u gerust vrijblijvend contact op via 06-10 67 45 24 of vraag direct een offerte aan.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen