Schoonmaak lijkvocht

Bijzondere schoonmaak is een van de specialiteiten van Woning-Ontruimingservice. Daarbij kunt u denken aan schoonmaak plaats delict en zelfs aan schoonmaak lijkvocht. 

Schoonmaak van lijkvocht en bijvoorbeeld bloed is onmogelijk voor nabestaanden. Eigenlijk voor iedereen die geen ervaring heeft met zo’n extreme situatie. Niet alleen is dit emotioneel schokkend, het is tevens onverantwoordelijk en niet te realiseren zonder de juiste ontsmettings- en desinfecteringsmiddelen, materialen en kleding, schoenen, mondkapjes, etc. 

Schoonmaak lijkvocht vraagt om een professional

De schoonmaak van lijkvocht is in veel gevallen zelfs geen aangelegenheid voor een professioneel schoonmaakbedrijf, omdat zo’n situatie vraagt om een bijzondere schoonmaak. De intense geur is niet iets wat je dagelijks tegenkomt en om een woning weer in originele staat terug te brengen zijn vaak extreme maatregelen nodig. In het bijzonder als de lijkvinding pas na enkele dagen of zelfs weken heeft plaatsgevonden. 

Efficiënt, vakkundig en discreet

Woning-Ontruimingservice is gespecialiseerd in die maatregelen en heeft werkelijk elke situatie op het gebied van bijzondere schoonmaak bij de hand gehad. Vanzelfsprekend gaan we efficiënt, vakkundig, respectvol en discreet te werk. Wij arriveren in een zwarte bus, gaan zorgvuldig om met persoonlijke bezittingen en weigeren structureel toegang aan onbevoegden.

Woningontruiming na schoonmaak lijkvocht

De schoonmaak lijkvocht kan gepaard gaan met een woningontruiming, maar die keuze is aan de nabestaanden en/of opdrachtgever. Indien gewenst regelen we alles en hoeft u nergens meer over na te denken.

Wat kan Woning-Ontruimingservice voor u betekenen?

Contact Woning-Ontruimingservice

Meer weten over de bijzondere schoonmaak van lijkvocht? Neem contact op via 06-10 67 45 24 of vraag vrijblijvend een offerte aan.