Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Over ons

Over ons

Over Woning-Ontruimingservice

Vincent van Woning-ontruimingsservice

Woning-Ontruimingservice is een erkend bedrijf, gespecialiseerd in bedrijfs- en woningontruiming en alle denkbare zaken die daarmee gepaard gaan. Wij zijn gestart in 2005 in de regio Meppel, maar werken inmiddels met een vast team erkende ontruimers door het hele land. 

Werkwijze Woning-Ontruimingservice

Wij geloven in een persoonlijke aanpak, waarbij u altijd te maken heeft met 1 contactpersoon. De omstandigheden rondom woningontruiming zijn vaak al lastig genoeg. Afspraak = afspraak is ons credo en dat betekent dat we elke situatie van tevoren duidelijk met de opdrachtgever in kaart brengen, waarna u vrijblijvend een op maat gemaakte offerte ontvangt. Na akkoord leggen we de uit te voeren werkzaamheden en bijbehorende (prijs)afspraken vast in een contract. Daarbij bieden we 100% tevredenheidsgarantie, wat betekent dat er pas betaald wordt ná akkoord op de oplevering. 

Partners

Wij zijn bijzonder trots op het netwerk dat we hebben opgebouwd, zowel particulier als zakelijk. Woning-Ontruimingservice heeft inmiddels een breed netwerk opgebouwd en wordt regelmatig ingeschakeld door particulieren, bedrijven, curators, woningbouwverenigingen, etc. Daarnaast werken we samen met diverse partners, waaronder veilinghuizen, goede doelen, sociale instellingen en afvalverwerkingsbedrijven. 

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een ongeschreven norm bij Woning-Ontruimingservice. Wij streven naar zo min mogelijk afval. Boedel die in aanmerking komt voor verkoop, bieden we aan bij veilinghuizen of brengen we in mindering op de offerte. Boedel die niet in aanmerking komt voor in- of verkoop, maar wel bruikbaar is, brengen we onder bij goede doelen of sociale instellingen. De restanten voeren we op voordelige en milieuvriendelijke wijze af. 

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten? Klik hier voor veelgestelde vragen of neem direct contact op via 06-10 67 45 24. Wij komen graag op korte termijn bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Direct vrijblijvend een offerte aanvragen is uiteraard ook mogelijk.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen