Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Aanvullende diensten » Reparaties

Reparaties

Placeholder

Woning-Ontruimingservice is specialist in bedrijfs- en woningontruiming in de breedste zin van het woord en daarbij hoort tevens het uitvoeren van reparaties, wanneer dat nodig is. 

Om voor een oplevering een woning in originele staat terug te brengen, is het veelal noodzakelijk om kleine en soms zelfs grote reparaties uit te voeren.

Denk bijvoorbeeld aan:

De combinatie woningontruiming/reparaties is veelal goedkoper dan een aannemer in de arm nemen en bovendien hebben wij jarenlange ervaring met het opleverklaar maken van woningen. Wij weten hoe we een woning zo snel mogelijk in originele staat kunnen terugbrengen en wat daarbij de eisen zijn van o.a. woningbouwverenigingen en coöperaties. 

Werkwijze Woning-Ontruimingservice

Na een eerste contactmoment (per telefoon, e-mail of contactformulier) komen we op korte termijn bij u langs om in kaart te brengen wat er moet gebeuren om de woning oplevering klaar te maken. Indien daar reparaties en of andere aanvullende diensten bij horen, kunnen we dit (indien gewenst) meenemen in de offerte.We kunnen een woningontruiming en bezemschoon opleveren volledig uit handen nemen, maar ook gedeeltelijk. De keuze is aan u.

Op basis van uw wensen, ontvangt u vrijblijvend een offerte. Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie, wat betekent dat betaling pas geschiedt na inspectie. Mochten zich problemen opdoen bij bijvoorbeeld de verhurende instantie (woningbouwvereniging), lossen wij dit uiteraard voor u op!

Contact

Wilt u meer informatie over reparaties door Woning-Ontruimingservice? Neemt u gerust contact op via 06-10 67 45 24 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen