Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Speciale ontruiming » Vervuilde woning ontruimen

Vervuilde woning ontruimen

Een vervuilde woning ontruimen is niet alleen fysiek een zware klus, maar vaak ook een emotionele aangelegenheid. Een vervuilde woning is veelal het gevolg van verzamelwoede, ernstige verwaarlozing of overlijden. Vaak komt er schaamte kijken bij een vieze woning, waardoor de situatie verergert. Nergens voor nodig, want Woning-Ontruimingservice kan elke woning in zeer korte tijd oplevering klaar maken. Wij hebben inmiddels alles al eens gezien!

Vervuilde woning ontruimen: waar begin je?

Een vieze woning ontruimen vraagt om een specialistische aanpak. Allereerst omdat het fysiek belastend is, maar vooral omdat het simpelweg vakmanschap vergt. Het begint met een gestructureerd plan van aanpak, waarbij alle betrokkenen uiteraard van invloed zijn. Wat moet er bijvoorbeeld gebeuren met de inboedel, afvalverwerking, desinfectie en ontsmetting, tapijt– en vloerverwijdering, benodigde reparaties, schenking aan goede doelen, etc.? Wij komen graag bij u langs om de situatie te bespreken, waarna we een plan van aanpak maken voor de woningontruiming om de woning zo snel mogelijk bezemschoon op te leveren.

Zie hieronder een voor en na foto:

Placeholder
Placeholder

Vervuilde woning vanwege verzamelwoede 

Zoals in het veelbesproken RTL4 Programma ‘Mijn Leven in Puin’ naar voren kwam, zijn er mensen die kampen met extreme verzamelwoede (hoarders), met als gevolg een zwaar vervuilde woning. Het gebeurt vaker dan u denkt, vaak vanwege een diepliggend trauma. Op het moment dat men klaar is om de situatie te keren, is het vaak al te laat. Schaamte speelt veelal een belemmerende factor, waardoor de situatie van kwaad tot erger wordt. Zo zonde, want totaal onnodig! Er is echter geen situatie die wij niet bij de hand hebben gehad. Wij hebben alles al gezien en discretie staat bij ons voorop. 

Discretie bij ontruiming van een zwaar vervuilde woning

Een vieze woningontruiming vraagt om discretie, voor ons is dat vanzelfsprekend. Wij rijden in een zwarte bus zonder logo’s of teksten, weigeren toegang aan onbevoegden en gaan zorgvuldig om met persoonlijke bezittingen. 

Vervuilde woning ontruimen kosten

Placeholder

Uiteraard komen we graag op korte termijn bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en op basis van de werkzaamheden een prijsopgaaf en planning af te geven. Wij werken met 100% tevredenheidsgarantie, wat inhoudt dat pas na akkoord op de oplevering betaald hoeft te worden. Immers: afspraak = afspraak!

Contact Woning-Ontruimingservice

Wilt u meer weten informatie over een vervuilde woning ontruimen? Neemt u gerust vrijblijvend contact op via 06-10 67 45 24 of vraag direct een offerte aan.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen