Erkende ontruimers

Kwaliteit leveren is voor ons zo vanzelfsprekend, dat we het haast overbodig achten om iemand daarvan te overtuigen. Toch bestaan er in de praktijk veel gevallen, waarbij het vertrouwen onverwacht beschaamd wordt. Waarom het risico nemen? Niemand zit immers te wachten op verrassingen achteraf en al helemaal niet in het veelal beladen geval van een ontruiming.

Kwaliteitskeurmerk

Om er zeker van te zijn dat u veilig in zee gaat met betrouwbare ontruimers, is het kwaliteitskeurmerk ‘Erkende Ontruimers’ in het leven geroepen. 

Woningontruiming-Service voert dit keurmerk, wat inhoudt dat wij voldoen aan de opgestelde code. Kwaliteit, maar ook open en eerlijk zakendoen vormen het fundament van het keurmerk. 


Zwart op wit

Het spreekt voor zich dat alleen erkende woningontruimers zichzelf Erkende Ontruimers mogen noemen en het daarbij horende logo mogen voeren.

Wij werken volgens het ‘simpele’ principe afspraak = afspraak, maar met het keurmerk Erkende Ontruimers staat dat principe zwart op wit. U kunt er zeker van zijn dat wij staan voor kwaliteit, bereikbaarheid en service op hoog niveau!