Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Aanvullende diensten » Schilderwerk

Schilderwerk

Woning-Ontruimingservice levert totaaloplossingen op het gebied van woningontruiming en daaronder vallen ook aanvullende diensten, zoals Herstelwerkzaamheden en schilderwerk. U kunt bij ons terecht voor schilderwerk als onderdeel van een woningontruiming, maar ook voor schilderwerk als dienst op zich. 

Schilderwerk door Woning-Ontruimingservice

  • Achterstallig schilderwerk
  • Witten van wanden
  • Witten van plafond
  • Behangverwijdering
  • Behangklaar opleveren wanden
  • Schilderwerk in en rondom de tuin
  • Etc. 

Moet u woning in oude staat worden opgeleverd en dient daarvoor schilderwerk plaats te vinden? Wij zijn u graag van dienst! Onze ervaren schilders gaan efficiënt en nauwkeurig te werk en zorgen ervoor dat de woning in korte tijd weer vers in de verf zit. Ook schilderwerk in en rondom de tuin (schutting, etc.) behoort tot de mogelijkheden. 

Vrijblijvende offerte

Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen, waarna u vrijblijvend een offerte ontvangt voor de te leveren diensten. Dat kan dus gaan om volledige woningontruiming, maar ook om één van onze aanvullende diensten.

Woning-Ontruimingservice biedt bij elke opdracht 100% oplevergarantie. Dat houdt in dat betaling pas hoeft plaats te vinden, na een akkoord op de oplevering (door opdrachtgever, woningbouwvereniging, etc.).

Contact

Wilt u meer informatie over schilderwerk door Woning-Ontruimingservice of een afspraak inplannen? Neem contact op via 06-10 67 45 24 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen