Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Speciale ontruiming » Ontruiming na huurachterstand

Ontruiming na huurachterstand

Dreigt er een ontruiming na huurachterstand? Woning-Ontruimingservice werkt snel, accuraat en discreet en uiteraard gaan we zorgvuldig om met waardevolle spullen. Niet voor niets zijn we een vast adres voor diverse bedrijven, curators, woningbouwverenigingen en particulieren.

Woningontruiming na huurachterstand gebeurt vaak na uitspraak van de kantonrechter. Die uitspraak moet via de deurwaarder worden betekend door de huurder, die vervolgens drie dagen de tijd krijgt om de woning te verlaten en zelf te ontruimen. In sommige gevallen kan een andere termijn worden vastgesteld, maar veelal is er sprake van ontruiming met spoed. Woning-Ontruimingservice kan de woning binnen 24 uur discreet ontruimen en geheel bezemschoon opleveren. 

Waarom woningontruiming na huurachterstand door Woning-Ontruimingservice?

  • Voor- en eindinspectie, indien nodig in overleg met de woningbouwvereniging
  • Wij garanderen discretie en maken gebruik van een zwarte bus zonder logo’s en teksten, weigeren toegang aan onbevoegden en gaan zorgvuldig om met gevonden persoonlijke bezittingen
  • Eventuele opzegging van nutsvoorzieningen
  • Persoonlijke zaken die wij aantreffen in de woning, worden in overleg overgedragen aan opdrachtgever
  • Milieuvriendelijke verwerking van afval en restanten
  • Ondanks tijdsdruk maken we duidelijke afspraken en bieden we 100% tevredenheidsgarantie
  • Betaling geschiedt pas na akkoord oplevering

Regelmatig heeft Woning-Ontruimingservice te maken met een woningontruiming na huurachterstand. Wij zijn ons goed bewust van de stress en emoties die de ontruiming met zich meebrengt en gaan discreet, snel en efficiënt te werk. Veelal in opdracht van een curator, waarna de woning kan worden ontruimd. Wij gaan met zorg om met de inboedel en slaan de spullen een aantal maanden op, zodat de huurder voldoende tijd krijgt om zijn of haar spullen terug te halen, tegen betaling van de opslagkosten.  

Werkwijze Woning-Ontruimingservice

Op locatie bespreken we met u de uit te voeren werkzaamheden en op basis daarvan geven we vrijblijvend een prijsopgaaf. Indien akkoord, leggen we de gemaakte (prijs)afspraken vast in een contract. Vervolgens gaan we zo snel mogelijk aan de slag en leveren 100% tevredenheidsgarantie op onze diensten. Dat wil zeggen: betaling geschiedt pas als volgens de eisen van de opdrachtgever is opgeleverd.

Contact

Meer weten over woningontruiming na huurachterstand? Neemt u gerust vrijblijvend contact op via 06-10 67 45 24 of vraag direct een offerte aan.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen