Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Woningontruiming

Woningontruiming

Woning-Ontruimingservice is een erkend bedrijf, gespecialiseerd in woning ontruiming door het hele land. Sinds 2005 verzorgen wij vakkundige woningontruiming in de breedste zin van het woord. Naast boedelruiming, behoren bijvoorbeeld ook speciale ontruiming en bijzondere schoonmaak tot onze specialisaties. Er is geen situatie die wij niet bij de hand hebben gehad. 

Woningontruiming is een vak apart, niet in de laatste plaats omdat er vaak omstandigheden bij komen die ontruiming beladen maken. Zo is de emotionele betrokkenheid bij een woningontruiming vaak groot. Denk bijvoorbeeld aan situaties als:

Woningontruiming is een vak

Maar ook in praktische zin vergt woningontruiming een professionele aanpak. Naast (veel!) tijd kost het inspanning, expertise én professionele materialen. Er komt meer bij kijken dan in eerste instantie het geval lijkt. Heeft u bijvoorbeeld gedacht aan een verhuislift, tapijtverwijdering, verwijdering van afvalstoffen, bezemschoon opleveren aan woningbouwverenigingen en het onderbrengen van de inboedel bij veilinghuizen? En dat zijn slechts standaard bijkomstigheden. Woning-Ontruimingservice regelt het van a tot z en neemt u alle zorgen uit handen. U hoeft nergens meer over na te denken!

Waarom professionele woningontruiming? 

  • U hoeft werkelijk nergens over na te denken
  • Emotionele betrokkenheid blijft beperkt
  • Veelal voordeliger dan wanneer u zelf gaan ontruimen
  • Uitbesteding voorkomt onenigheid binnen de familie
  • Snelle afhandeling voorkomt onnodige kosten (huur, hypotheek, verzekering, etc.)
  • Voorkomt frustratie en fysieke klachten
  • Uw kostbare tijd blijft bespaard
  • Milieubewuste afvalverwerking
  • Eventuele afvalkosten blijven beperkt door onze contracten met recyclebedrijven

Werkwijze bij woningontruiming 

En als u dan besloten heeft om de woning ontruiming uit te besteden, waarom dan specifiek door Woning-Ontruimingservice? Omdat we professioneel en (kosten)efficiënt te werk gaan, maar vooral omdat we werken met een 100% tevredenheidsgarantie. Vooraf brengen we op locatie (of telefonisch, in geval van ontruiming met spoed) samen met u de werkzaamheden in kaart. Vervolgens maken we geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte. Indien akkoord, wordt van de gemaakte prijsafspraken een contract opgesteld, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. U heeft bovendien altijd te maken met een vast aanspreekpunt, mochten er onduidelijkheden bestaan. Overzichtelijk en betrouwbaar, zoals het hoort… Pas als is opgeleverd volgens de wensen van de opdrachtgever, dient er betaald te worden. Immers: afspraak = afspraak!

Discretie inherent aan boedelruiming

Tot slot willen we u op het hart drukken dat volgens ons discretie inherent is aan het vak boedelruiming. Door de jaren heen hebben we alles al eens meegemaakt en geen situatie is ons vreemd. Wij arriveren altijd in een zwarte bus zonder logo’s en teksten, gaan zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie en persoonlijke spullen en weigeren structureel toegang aan onbevoegden. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar is het helaas niet altijd. Zoals gezegd: geen situatie is ons vreemd!

Contact Woning-Ontruimingservice

Wilt u meer informatie over een woning ontruiming of meteen een afspraak inplannen? Neemt u gerust vrijblijvend contact op via 06-10 67 45 24 of vraag direct een offerte aan.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen