Tuin oplevering klaar maken

Woning-Ontruimingservice staat voor ontruiming in de breedste zin van het woord en daar horen aanvullende diensten zoals een tuin oplevering klaar maken uiteraard bij. 

Evenals woningontruiming en bezemschoon opleveren van panden, is een tuin oplevering klaar maken vaak een onderschatte taak. Het kost tijd, fysieke inspanning en vraagt in veel gevallen om vakmanschap en de juiste materialen.

Waar kunt u aan denken bij tuin oplevering klaar maken?

Placeholder
Placeholder

Natuurlijk kunt u – naast de gehele tuin oplevering klaar laten maken – ook bij ons terecht voor één van bovenstaande diensten, zoals bijvoorbeeld bestrating. Een tuin oplevering klaar maken is echter in de meeste gevallen onderdeel van een woningontruiming. Dat project kunnen wij eveneens van a tot z voor u uit handen nemen. Kortom: alles is mogelijk. 

Vrijblijvende offerte

Wij komen graag bij u langs om de situatie samen met u in kaart te brengen. Op basis van uw wensen, ontvangt u van ons vrijblijvend een offerte. Gaat u akkoord, dan kunt u rekenen op een betrokken team dat u alle zorgen uit handen neemt.

100% tevredenheidsgarantie

Woning-Ontruimingservice biedt uiteraard ook bij een tuin oplevering klaar maken 100% tevredenheidsgarantie. Dat houdt in dat betaling pas geschiedt na eindinspectie. En of u nu kiest voor volledige woningontruiming of één van onze aanvullende diensten: u heeft altijd te maken met 1 aanspreekpunt. Wel zo persoonlijk!

Contact

Wilt u meer informatie over een tuin oplever klaar maken? Neemt u gerust contact op via 06-10 67 45 24 of vraag vrijblijvend een offerte aan.