Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Woningontruiming » Woningontruiming Delft

Woningontruiming Delft

Woningontruiming in Delft kan een uitdagende en emotionele taak zijn. Of u nu een huis moet ontruimen na een verhuizing, een overlijden of een andere reden, het is belangrijk om goed voorbereid te zijn. Wij helpen u hier graag bij!

Waarom kiezen voor professionele woningontruiming in Delft?

Het inschakelen van een professioneel woningontruimingsbedrijf in Delft heeft vele voordelen. Hier zijn enkele redenen waarom u ervoor kunt kiezen om ons in te schakelen:

 1. Efficiëntie en snelheid: wij hebben de ervaring en de middelen om een woning snel en efficiënt te ontruimen.
 2. Stressvermindering: het ontruimen van een woning kan emotioneel zwaar zijn. Wij nemen deze last van uw schouders.
 3. Duurzaam en milieuvriendelijk: wij zorgen voor een duurzame afvoer en recycling van de materialen. Wanneer wij de woning ontruimen, kunnen wij ook de inboedel opkopen. Bepaalde (onbeschadigde) inboedel is geschikt voor inkoop of doorverkoop aan veilinghuizen. De boedel die niet geschikt is voor in- of verkoop, maar nog wel bruikbaar is, bieden we regelmatig aan bij één van onze partners (goede doelen zoals het Leger des Heils en sociale instellingen).
 4. Veiligheid: grote meubels en zware objecten verplaatsen kan gevaarlijk zijn. Wij hebben de juiste apparatuur en technieken om dit veilig te doen.

Onze werkwijze bij een woningontruiming in Delft

Nadat u contact met ons heeft opgenomen telefonisch of via e-mail waarin de basisdetails zijn besproken en er een afspraak wordt gemaakt voor een eerste bezichtiging van de woning in Delft. Deze bezichtiging is belangrijk om een goede inschatting van de situatie te kunnen maken.

Eén van onze vakmensen komt bij u langs om de woning te bekijken. Tijdens dit bezoek worden alle specifieke wensen en eisen besproken. Hierbij kijken we ook naar:

 • De grootte van de woning: hoeveel kamers en welke ruimtes moeten worden ontruimd?
 • De staat van de inboedel: wat is de hoeveelheid en de staat van de meubels en andere bezittingen?
 • Speciale verzoeken: zijn er items die speciaal behandeld moeten worden, zoals antiek of breekbare goederen?

Na de bezichtiging ontvangt een uitgebreide offerte. Deze offerte bevat een overzicht van de geschatte kosten, inclusief eventuele extra diensten zoals (bijzondere) schoonmaak, herstelwerkzaamheden of tijdelijke opslag. De offerte is transparant en er zijn geen verborgen kosten. Zodra u akkoord gaat met de offerte, wordt er een datum gepland voor de ontruiming.

Op de afgesproken dag komt ons team naar de woning om de ontruiming uit te voeren. Dit doen wij volgens een gestructureerd plan :

 1. Alle bezittingen worden zorgvuldig geïnventariseerd en gesorteerd. Items die u wilt bewaren worden veilig verpakt en verplaatst naar de gewenste locatie.
 2. Overige bezittingen worden op een milieuvriendelijke manier afgevoerd of gedoneerd.
 3. Indien afgesproken, wordt de woning grondig schoongemaakt en worden eventuele herstelwerkzaamheden uitgevoerd.
  Na de ontruiming wordt de woning aan u opgeleverd. We doen samen een laatste controle om ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd.

Na de ontruiming wordt de woning aan u opgeleverd. We doen samen een laatste controle om ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd.

Neem vrijblijvend contact op

Bij ons is de werkwijze zorgvuldig en klantgericht. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke oplevering wordt alles in overleg met u gedaan. Door een gedetailleerde inschatting en een transparante offerte zorgen we ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent. Ons doel is om de woningontruiming zo soepel en stressvrij mogelijk voor u te maken.

Heeft u vragen over de woningontruiming of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen