Woningontruiming in Rotterdam

Woning-Ontruimingservice is een erkend ontruimingsbedrijf, werkzaam door het hele land.  Zo ook in onze mooie Havenstad. Voor woningontruiming Rotterdam en omstreken zijn wij al jarenlang een vast adres voor diverse particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen en curators. 

Naast boedelruiming Rotterdam en het bezemschoon opleveren van panden zijn wij tevens gespecialiseerd in speciale ontruiming, bijzondere schoonmaak (schoonmaak na overlijden, schoonmaak vervuilde woning, etc.) Herstelwerkzaamheden, schilderwerk en overige zaken die bij een ontruiming komen kijken. 

Woningontruiming Rotterdam kan u alle zorg uit handen nemen, maar ook gedeeltelijk. Zoals u wenst.   

Waarom woningontruiming Rotterdam uitbesteden?

Vaak is de oorzaak achter woningontruiming/boedelruiming een reden om de klus uit te besteden. Woningontruiming na overlijden, seniorenverhuizing, echtscheiding, faillissement: allemaal situaties waarbij de emoties vaak hoog oplopen en er bovendien veel andere zaken te regelen zijn. Hetzelfde geldt overigens voor emigratie,  verhuizing of het herinrichten of strippen van een pand. Dat vergt kostbare tijd en vaak zelf professionele materialen. 

Heeft u al gedacht aan vloer- en tapijtverwijdering, Herstelwerkzaamheden, het (milieuvriendelijk en voordelig!) afvoeren van afvalstoffen, eventuele bemiddeling met instanties, etc.? Voor u een hele klus, voor ons dagelijkse kost! 

Placeholder
Placeholder

Waarom Woningontruiming Rotterdam door Woning-Ontruimingservice?

  • Vakkundig, snel en (kosten)efficiënt
  • 100% tevredenheidsgarantie, betaling pas na oplevering
  • Emotionele betrokkenheid blijft beperkt
  • Veelal voordeliger dan wanneer u zelf gaan ontruimen
  • Tijd en frustratie blijft bespaard
  • Milieubewuste (en voordelige) afvalverwerking
  • Discreet en respectvol
  • Samenwerking met goede doelen (Leger des Heils, etc.)
  • Afspraak = Afspraak!

Hoe gaat een woningontruiming Rotterdam in zijn werk?

Wij komen graag op korte termijn langs om de werkzaamheden te bespreken en een prijsopgaaf te geven. Na akkoord gaan we zo snel mogelijk aan de slag met de woningontruiming/boedelruiming Rotterdam. Onze ontruimers gaan efficiënt, vakkundig, milieubewust én discreet te werk. Wij arriveren in een zwarte bus zonder logo’s en weigeren vanzelfsprekend toegang aan onbevoegden. U heeft altijd te maken met 1 aanspreekpunt en wij bieden 100% tevredenheidsgarantie (betaling pas na oplevering?).

Contact Woningontruiming Rotterdam

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 06-10 67 45 24.

Vraag direct een offerte aan.