Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Woningontruiming » Werkgebieden » Woningontruiming Lelystad

Woningontruiming Lelystad

Placeholder

Woning-Ontruimingservice is een erkend bedrijf, gespecialiseerd in woningontruiming Lelystad en omstreken. Daarbij horen uiteraard ook alle denkbare bijbehorende zaken als bijzondere schoonmaakherstelwerkzaamheden, schilderwerk, etc.

Woningontruiming geheel of gedeeltelijk uit handen geven

Wij kunnen u de hele of gedeeltelijke zorg uit handen nemen. Alles is mogelijk en wij hebben bovendien alles al eens gezien.  

Woningontruiming is tijdrovend en kost bovendien veel geld en energie, maar bovenal gaat het vaak gepaard met stress en emotie. Immers; de reden van boedelruiming Lelystad is doorgaans niet positief. Denk bijvoorbeeld aan:

Complete woningontruiming in Lelystad

Naast stressvol is boedelruiming in Lelystad ook bijzonder tijdrovend een fysiek zware, vaak frustrerende klus. Voor ons is het echter dagelijkse kost. Wij beschikken over het vakmanschap en de professionele middelen om klussen als boedelruiming, tapijt verwijderenherstelwerkzaamheden en bijzondere schoonmaak/desinfectie in korte tijd te klaren. Wij weten daarbij precies wat de eisen van een oplevering inhouden en kunnen u alle zorg uit handen nemen. 

Bijkomende zaken bij een woningontruiming in Lelystad

Daarnaast kunnen we u van dienst zijn bij het aanbieden van boedel aan veilinghuizen, contact met woningbouwverenigingen en curators, milieuvriendelijk verwerken van afval, samenwerking met goede doelen zoals het Leger des Heils en sociale instanties. Slechts een paar zaken die vaak over het hoofd worden gezien. Kortom: voor u een enorm project, voor ons een dagelijks vak. Waarom dus niet uitbesteden? Professionele ontruiming is bovendien doorgaans goedkoper dan zelf doen.

De werkwijze van Woning-Ontruimingservice

Samen met u brengen wij de werkzaamheden rondom woningontruiming Lelystad in kaart, waarna wij een prijsopgaaf afgeven. Na akkoord volgt een contract, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Wij werken met een 100% tevredenheidsgarantie wat betekent dat u past hoeft te betalen als de oplevering is goedgekeurd. Immers: afspraak is afspraak!

Discretie staat vanzelfsprekend voorop bij Woning-Ontruimingservice. Wij arriveren in een zwarte bus zonder teksten en gaan zorgvuldig om met persoonlijke bezittingen. Toegang aan onbevoegden wordt uiteraard geweigerd. Wij hebben elke situatie al bij de hand gehad en gaan respectvol om

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Komt de datum voor een boedelruiming Lelystad dichtbij? Neem vrijblijvend contact op via 06-10 67 45 24 of vraag direct een offerte aan.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen