Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Woningontruiming » Werkgebieden » Woningontruiming Tilburg

Woningontruiming Tilburg

Placeholder

Woning-Ontruimingservice is een erkend ontruimingsbedrijf, o.a. werkzaam in Tilburg en omstreken. Sinds 2005 richten wij ons op werkelijk alle denkbare diensten rondom woningontruiming/boedelruiming in Bussum. 

Woningontruiming Tilburg: waarom uitbesteden?

Het overlijden van een dierbare, een seniorenverhuizing of een faillissement: de oorzaak achter woningontruiming is vaak zo beladen, dat u daardoor al veel aan uw hoofd heeft. De stress van een woningontruiming kunt u daar niet bij gebruiken. Maar daarnaast wordt boedelruiming in Tilburg ook vaak uitbesteed vanwege tijdsgebrek en gebrek aan de benodigde vakkundigheid en materialen. In veel gevallen is uitbesteding van woningontruiming bovendien zelfs voordeliger dan zelf aan de slag gaan. 

Woning-Ontruimingservice kan u de zorg van een woningontruiming in Tilburg geheel of gedeeltelijk uit handen nemen. Wat u zelf wenst. Zo kunnen wij zorg dragen voor:

  • Boedelruiming in Tilburg
  • Schilderwerk
  • Behang-, plafond, tapijt- en vloerverwijdering
  • Herstelwerkzaamheden
  • Bezemschoon opleveren pand
  • Tuin oplevering klaar maken
  • Bemiddeling instanties (woningbouwverenigingen, veilinghuizen, etc.)
  • Milieuvriendelijke afvalverwerking
  • Voor- en na inspectie
  • Etc.

Werkwijze Woning-Ontruimingservice

Wij komen graag op korte termijn het pand bezichtigen en uw wensen te bespreken omtrent de woningontruiming in Tilburg en omstreken. In geval van ontruiming met spoed brengen we de werkzaamheden telefonisch in kaart. Op basis daarvan leveren we een op maat gemaakte (vrijblijvende!) offerte. Na akkoord, plannen we op korte termijn een datum in om de werkzaamheden snel, efficiënt, vakkundig en discreet uit te voeren. 

100% tevredenheidsgarantie

Wij arriveren in een zwarte bus zonder tekst en logo’s en weigeren uiteraard toegang voor onbevoegden. Vanzelfsprekend gaan we zorgvuldig en respectvol  om met de inboedel. Wij bieden bovendien 100% tevredenheidsgarantie. U heeft altijd te maken met 1 aanspreekpunt en pas als er volgens de eisen van de opdrachtgever is opgeleverd, vindt betaling plaats. Immers: afspraak = afspraak!

Contact Woningontruiming in Tilburg

Meer informatie over boedelruiming in Tilburg of meteen een afspraak inplannen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 06-10 67 45 24 of vraag direct een offerte aan.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen