Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Woningontruiming » Werkgebieden » Woningontruiming Den Haag

Woningontruiming Den Haag

Placeholder

Bent u op zoek naar een partij die een woning in Den Haag kan ontruimen? Woning-Ontruimingservice is een erkend ontruimingsbedrijf in de breedste zin van het woord. Sinds 2005 hebben wij ons gespecialiseerd in alle denkbare diensten rondom woningontruiming Den Haag en omstreken.

Waarom woningontruiming in Den Haag uitbesteden?

Vanwege een vaak emotionele oorzaak – overlijden van een dierbare, seniorenverhuizing, faillissement, etc. – achter een boedelruiming Den Haag is uitbesteding vaak onvermijdelijk. Maar vaak komt bij een woningontruiming ook meer kijken dan u denkt. Zaken die vakmanschap en professionele materialen vergen. Kortom: voor u een enorm project, voor ons ‘gewoon’ ons vak. Wij hebben werkelijk elke situatie al eens bij de hand gehad.

Wij kunnen u de zorg geheel of gedeeltelijk uit handen nemen. Precies zoals  u het wenst. 

Woningontruiming Den Haag kan geheel of gedeeltelijk inhouden:

De werkwijze van Woning-Ontruimingservice

Wij komen graag op korte termijn voor een bezichtiging en het bespreken van uw wensen. In een zwarte bus zonder logo’s en teksten, want discretie staat voorop bij woningontruiming in Den Haag. U ontvangt van ons een op maat gemaakte (vrijblijvende!) offerte. Wij weten immers precies wat de eisen van een oplevering inhouden. 

100% tevredenheidsgarantie

Na akkoord op de offerte, plannen we op korte termijn een datum in om de werkzaamheden snel, efficiënt, vakkundig en discreet uit te voeren. Vanzelfsprekend gaan we respectvol om met inboedel en kunnen we indien gewenst kijken naar een eventuele herbestemming. U hoeft nergens naar om te kijken en heeft gedurende het project altijd 1 aanspreekpunt. Wel zo persoonlijk! Wij bieden bovendien 100% tevredenheidsgarantie, wat inhoudt dat betaling pas geschiedt na oplevering. Bekijk hier al onze voordelen.

Neem vrijblijvend contact op voor een woningontruiming in Den Haag

Wilt u meer informatie over boedelruiming Den Haag meteen een afspraak inplannen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 06-10 67 45 24 of vraag direct een offerte aan.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen