Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Woningontruiming » Werkgebieden » Woningontruiming Nijmegen

Woningontruiming Nijmegen

Woning-Ontruimingservice is een gespecialiseerd en erkend woningontruiming bedrijf, werkzaam in de regio Nijmegen en omstreken. Wij nemen u graag de volledige zorg van woningontruiming Nijmegen uit handen. U hoeft nergens over na te denken.

Situaties als het overlijden van een dierbare, een faillissement, seniorenverhuizing, etc. zijn vaak moeilijk genoeg en dan zit u hoogstwaarschijnlijk niet te wachten op de stress en emotie van woningontruiming

Placeholder
Placeholder

Boedelontruiming Nijmegen is bovendien een fysiek zware en tijdrovende klus, waarbij vakmanschap en professionele middelen een must zijn. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in werkelijk alle zaken rondom woningontruiming Nijmegen. Denk bijvoorbeeld aan:

Voordelige uitbesteding

Kortom: voor u een enorm project, voor ons dagelijkse kost. Waarom dus niet uitbesteden? Wij regelen het van a tot z. Professionele ontruiming is bovendien doorgaans goedkoper dan zelf doen.

Woningontruiming Nijmegen: betrouwbaar en discreet

Wij begrijpen als geen ander dat discretie bij woningontruiming een absolute must is. Wij rijden een zwarte bus zonder logo, weigeren toegang aan onbevoegden en gaan uiterst zorgvuldig om met persoonlijke bezittingen. De afgelopen 10 jaar hebben wij werkelijk elke situatie al bij de hand gehad en gezien dat veel situaties door schaamte verergeren. Nergens voor nodig! Woning-Ontruimingservice kan elke ruimte in korte tijd bezemschoon opleveren.

Werkwijze Boedelruiming Nijmegen

Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden in kaart te brengen. Samen met u stellen we een gedegen plan op met bijbehorende prijsopgaaf. Na akkoord stellen we een contract op, waarna we zo snel mogelijk aan de slag gaan. In veel gevallen kan een woningontruiming binnen 3 dagen plaatsvinden. Wij werken met een 100% tevredenheidsgarantie, wat betekent dat u past hoeft te betalen als de oplevering door de opdrachtgever is goedgekeurd. Immers: afspraak is afspraak!

Contact Woningontruiming Nijmegen

Komt de datum voor een boedelruiming Nijmegen dichterbij? Neemt u gerust vrijblijvend contact op via 06-10 67 45 24 om een afspraak in te plannen of vraag direct een offerte aan.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen