Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Woningontruiming » Werkgebieden » Woningontruiming Leiden

Woningontruiming Leiden

Woning-Ontruimingservice is een gespecialiseerd en erkend ontruimingsbedrijf, onder andere werkzaam in de regio Leiden en omstreken. Wij kunnen u de zorg van een woningontruiming in Leiden geheel of gedeeltelijk uit handen nemen. Wij hebben alles al eens gezien!

Woningontruiming Leiden: waarom uitbesteden?

Het overlijden van een dierbare, een faillissement, seniorenverhuizing, een echtscheiding: allemaal situaties waarbij de stress van een woningontruiming het laatste is waarmee u zich zou moeten bezighouden. Bovendien is boedelruiming een fysiek zware en tijdrovende klus, waarbij vakmanschap en professionele middelen nodig zijn. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in werkelijk alle zaken rondom woningontruiming in Leiden. 

Placeholder
Placeholder

Woning-Ontruimingservice kan u o.a. van dienst zijn bij:

Uitbesteden vaak voordeliger 

Zonder de juiste middelen kan woningontruiming in Leiden een uitzichtloos project zijn, voor ons is het echter ‘gewoon ons vak’. Waarom dus niet uitbesteden? Indien gewenst regelen we het  van a tot z. Professionele ontruiming is bovendien doorgaans goedkoper dan zelf doen.

Woningontruiming Leiden: betrouwbaar en discreet 

Wij begrijpen als geen ander dat discretie inherent is aan woningontruiming. Wij rijden dan ook in een zwarte bus zonder logo, weigeren structureel toegang aan onbevoegden en gaan uiterst zorgvuldig om met de inboedel. De afgelopen 10 jaar hebben wij werkelijk alles al eens bij de hand gehad en er heeft zich nog nooit een situatie voorgedaan waarbij Woning-Ontruimingservice niet in korte tijd bezemschoon heeft kunnen opleveren. Geen situatie is ons dus vreemd. 

Werkwijze Woning-Ontruimingservice

Naar uw wens brengen we telefonisch of op locatie de werkzaamheden rondom de woningontruiming in Leiden in kaart. U ontvangt vervolgens geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte. Na akkoord stellen we een contract op, waarna we zo snel mogelijk aan de slag gaan. Wij werken met een 100% tevredenheidsgarantie, wat inhoudt dat u past hoeft te betalen als de oplevering door de opdrachtgever is goedgekeurd. Immers: afspraak is afspraak!

Contact Woningontruiming in Leiden

Wilt u meer informatie over een boedelruiming in Leiden of meteen een afspraak inplannen? Neemt u gerust vrijblijvend contact op via 06-10 67 45 24 of vraag direct een offerte aan.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen