Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Woningontruiming » Werkgebieden » Woningontruiming Bussum

Woningontruiming Bussum

Placeholder

Woning-Ontruimingservice is een erkend ontruimingsbedrijf, o.a. werkzaam in het Gooi en omstreken. Sinds 2005 hebben wij ons gespecialiseerd in alle denkbare diensten rondom boedelruiming/woningontruiming in Bussum.

Woningontruiming in Bussum: waarom uitbesteden?

De oorzaak achter een woningontruiming is vaak zo beladen, dat u daardoor al veel aan uw hoofd heeft. Het overlijden van een dierbare, een seniorenverhuizing of een faillissement: het brengt veel emotie met zich mee. De stress van een woningontruiming kunt u daar niet bij gebruiken. Maar óók vanwege tijdsgebrek en de benodigde vakkundigheid en materialen wordt boedelruiming in Bussum veelal uitbesteed. In veel gevallen is uitbesteding bovendien zelfs voordeliger dan zelf aan de slag gaan. 

Woning-Ontruimingservice kan u alle zorg van een woningontruiming in Bussum uit handen nemen, maar ook gedeeltelijk van u overnemen. 

Woning-Ontruimingservice kan o.a. zorg dragen voor:

Werkwijze Woning-Ontruimingservice

Wij komen graag op korte termijn het pand bezichtigen en uw wensen te bespreken omtrent de woningontruiming in Bussum en omstreken. In geval van ontruiming met spoed brengen we de werkzaamheden telefonisch in kaart. Op basis daarvan leveren we een op maat gemaakte (vrijblijvende!) offerte.

100% tevredenheidsgarantie

Na akkoord op de woningontruiming offerte, plannen we op korte termijn een datum in om de werkzaamheden snel, efficiënt, vakkundig en discreet uit te voeren. Wij arriveren in een zwarte bus zonder tekst en logo’s en weigeren uiteraard toegang voor onbevoegden. Vanzelfsprekend gaan we zorgvuldig en respectvol  om met de inboedel. Wij bieden bovendien 100% tevredenheidsgarantie. U heeft altijd te maken met 1 aanspreekpunt en pas als er volgens de eisen van de opdrachtgever is opgeleverd, vindt betaling plaats. Immers: afspraak = afspraak!

Bekijk hier al onze voordelen

Contact Woningontruiming in Bussum

Meer informatie over boedelruiming in Bussum of meteen een afspraak inplannen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 06-10 67 45 24 of vraag direct een offerte aan.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

 • Discreet & respectvol

  Discrete omgang en logovrij materieel

 • Vrijblijvend en gratis offerte

  Uiteraard op maat gemaakt

 • Afspraak = afspraak

  Duidelijke werkwijze

 • Professioneel en vakbekwaam

  Ervaren en erkende ontruimers

 • Alles is mogelijk

  Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen