Woningontruiming Alkmaar

Woning-Ontruimingservice is een erkend ontruimingsbedrijf in de breedste zin van het woord. Naast boedelruiming in Alkmaar en het bezemschoon opleveren van panden zijn wij gespecialiseerd in speciale ontruiming, bijzondere schoonmaak, Herstelwerkzaamheden en alle overige zaken die bij een ontruiming komen kijken. 

Woning-Ontruimingservice kan u alle zorg uit handen nemen, maar ook gedeeltelijk. Zoals u wenst. Niet voor niets zijn we  voor boedel- en woningontruiming in Alkmaar en omstreken het vaste adres voor vele particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen en curators. 

Waarom woningontruiming Alkmaar uitbesteden?

Vaak is de oorzaak achter woningontruiming/boedelruiming de voornaamste reden om de klus uit te besteden.  Overlijden, seniorenverhuizing, faillissement of echtscheiding; allemaal situaties waarbij veel te regelen valt en waarbij de emoties vaak hoog oplopen. Woningontruiming is bovendien een onderschatte en (voor particulieren) tijdrovende klus. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over vloerverwijdering/tapijtverwijdering, Herstelwerkzaamheden, bijzondere schoonmaak en desinfectie en het afvoeren van restanten? 

Placeholder
Placeholder

Voor u een hele klus, voor ons dagelijkse kost. Er is geen situatie die we niet bij de hand hebben gehad.  

Waarom Woningontruiming Alkmaar door Woning-Ontruimingservice?


  • Vakkundig, snel en (kosten)efficiënt
  • 100% tevredenheidsgarantie, betaling pas na oplevering
  • Tijd, frustratie en fysieke klachten blijven bespaard
  • Emotionele betrokkenheid blijft beperkt
  • Milieubewuste afvalverwerking
  • Discreet en respectvol
  • Samenwerking met goede doelen 
  • Afspraak = Afspraak!

Hoe gaat een woningontruiming Alkmaar in zijn werk?

Wij komen graag op korte termijn langs om de werkzaamheden te bespreken en een prijsopgaaf te geven. Indien akkoord, gaan we aan de slag met de woningontruiming/boedelruiming in Alkmaar. U kunt rekenen op een efficiënte, vakkundige, milieubewuste én discrete afhandeling. Wij arriveren in een zwarte bus zonder logo en vanzelfsprekend gaan we zorgvuldig om met persoonlijke bezittingen. U heeft altijd te maken met 1 aanspreekpunt en wij bieden 100% tevredenheidsgarantie (betaling pas na oplevering). Alles is bespreekbaar!

Contact Woningontruiming Alkmaar

Heeft u vragen, wilt u een afspraak inplannen of meer info over een woningontruiming/boedelruiming in Alkmaar? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 06-10 67 45 24. Vraag direct een offerte aan.