Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Woningontruiming » Werkgebieden » Woningontruiming Venlo

Woningontruiming Venlo

Placeholder

Woning-Ontruimingservice is een erkend bedrijf, gespecialiseerd in de woningontruiming en bezemschoon opleveren van bedrijven en woningen in de regio Venlo en omstreken. 

Bedrijfs- en woningontruiming gaat in veel gevallen gepaard met stress en emotie. Immers; de reden van boedelruiming Venlo is doorgaans niet positief. Denk bijvoorbeeld aan:

Woningontruiming Venlo

Bovendien kost woningontruiming veel tijd, geld en energie. Het is een fysiek zware en tijdrovende klus, waarbij vaak ook nog vakmanschap en professionele materialen bij nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan zaken als tapijt verwijderen, vloer- en plafondverwijdering, de verwerking van restanten, desinfecteren van de ruimte, herstellen van mankementen, etc. Voor u een enorm project, voor ons ‘gewoon’ ons vak. 

Bijkomende zaken woningontruiming Venlo

Woningontruiming omvat veel meer dan het ontruimen van de boedel. Opkopen van de boedel, aanbieden van boedel aan veilinghuizen, contact met woningbouwverenigingen en curators, milieuvriendelijk verwerken van afval, samenwerking met goede doelen zoals het Leger des Heils: het zijn slechts een paar zaken die vaak over het hoofd worden gezien. Waarom niet uitbesteden? Professionele woningontruiming is bovendien doorgaans zelfs goedkoper dan zelf doen.

Woningontruiming Venlo: discreet en betrouwbaar 

Wij begrijpen als geen ander dat woningontruiming vaak een zaak is, waarbij discretie gewenst is. Die discretie garanderen wij. Wij rijden een zwarte bus zonder tekst, weigeren toegang aan onbevoegden en gaan uiterst zorgvuldig om met persoonlijke bezittingen. De afgelopen 10 jaar hebben wij bovendien elke situatie al bij de hand gehad. 

Hoe gaan we te werk?

Samen met u brengen wij de benodigde boedelruiming in Venlo in kaart, zodat we een gedegen plan van aanpak kunnen opstellen. Op basis daarvan stellen we een contract op, waarna we aan de slag gaan. In veel gevallen kan een woningontruiming in 1 dag plaatsvinden. Wij werken met een 100% tevredenheidsgarantie wat betekent dat u past hoeft te betalen als de oplevering is goedgekeurd. Immers: afspraak is afspraak.

Contact Woningontruiming Venlo

Komt de datum voor een boedelruiming in Venlo dichterbij en ziet u geen mogelijkheden om aan de gestelde opleveringseisen te voldoen? Neemt u gerust vrijblijvend contact op via 06-10 67 45 24 of vraag direct een offerte aan.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen