Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Woningontruiming » Werkgebieden » Woningontruiming Spijkenisse

Woningontruiming Spijkenisse

Placeholder

Moet een woning in Spijkenisse ontruimt worden? Woning-Ontruimingservice is een gespecialiseerd en erkend ontruimingsbedrijf, o.a. werkzaam in Spijkenisse en omstreken. Wij nemen u graag de gedeeltelijke of zelfs volledige zorg van woningontruiming in Spijkenisse uit handen. Indien gewenst, hoeft u nergens meer over na te denken. 

Het overlijden van een dierbare, seniorenverhuizing, een faillissement: allemaal situaties waarbij u hoogstwaarschijnlijk niet zit te wachten op de stress en emotie van woningontruiming

Boedelontruiming in Spijkenisse is bovendien ook nog eens een fysiek zware en tijdrovende klus, waarbij vakmanschap en professionele middelen nodig zijn. Woning-Ontruimingservice heeft zich gespecialiseerd in werkelijk alle zaken rondom woningontruiming  in Spijkenisse. Denk bijvoorbeeld aan:

Wat voor u een enorm project kan zijn, is voor ons dagelijkse routine. Waarom dus niet uitbesteden? Wij regelen het desgewenst van a tot z. Professionele woningontruiming is bovendien doorgaans voordeliger dan zelf doen.

Discrete en betrouwbare woningontruiming in Spijkenisse 

Wij begrijpen als geen ander dat discretie inherent is aan het vak woningontruiming. Wij rijden een zwarte bus zonder logo, weigeren toegang aan onbevoegden en gaan uiterst zorgvuldig om met persoonlijke bezittingen. De afgelopen 10 jaar hebben wij werkelijk elke situatie al bij de hand gehad en helaas gezien dat veel situaties door schaamte verergeren. Totaal onnodig! Woning-Ontruimingservice kan elke ruimte in korte tijd bezemschoon opleveren. 

Onze werkwijze bij een boedelruiming Spijkenisse

Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden bespreken en een woningontruiming prijsopgaaf af te geven. Na akkoord stellen we een contract op, waarna we zo snel mogelijk aan de slag gaan. In veel gevallen kan een woningontruiming binnen 3 dagen plaatsvinden. Wij werken met een 100% tevredenheidsgarantie, wat betekent dat u past hoeft te betalen als de oplevering door de opdrachtgever is goedgekeurd. Immers: afspraak is afspraak!

Neem vrijblijvend contact op voor een woningontruiming in Spijkenisse

Komt de datum voor een boedelruiming in Spijkenisse dichterbij? Neemt u gerust vrijblijvend contact op via 06-10 67 45 24 om een afspraak in te plannen of vraag direct een offerte aan.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen