Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Woningontruiming » Werkgebieden » Woningontruiming Haarlem

Woningontruiming Haarlem

Voor een woningontruiming in Haarlem staan wij voor u klaar. Woning-Ontruimingservice is een erkend ontruimingsbedrijf, gespecialiseerd in alle denkbare diensten rondom woningontruiming in Haarlem en omstreken. Voor u een enorm – bijna onmogelijk – project, voor ons een vak dat we dagelijks met vakmanschap uitvoeren.

Placeholder
Placeholder

De woningontruiming in Haarlem geheel of gedeeltelijk uit handen

Wij kunnen u de zorg geheel of gedeeltelijk uit handen nemen. Bij een woningontruiming komt namelijk vaak meer kijken dan u denkt. Boedelruiming Haarlem, behang- en tapijtverwijdering, vloer- en plafondverwijdering, het milieuvriendelijk verwerken van afvalstoffen, desinfecteren van het pand, herstelwerkzaamheden, schilderwerk, herbestemming van de boedel: zomaar een greep  uit de zaken waarmee u te maken krijgt bij een boedelruiming in Den Haag. Om maar niet te spreken van de emotionele lading die een ontruiming vaak kent. Woningontruiming in Den Haag is immers vaak een gevolg van:

De werkwijze van Woning-Ontruimingservice in Haarlem

Kortom: een klus die snel, efficiënt, respectvol en discreet (zwarte bus, etc.) moet worden geklaard. Woning-Ontruimingservice weet exact hoe we een woning zo snel mogelijk kunnen opleveren volgens de eisen van opdrachtgever (bezemschoon, oorspronkelijke staat, etc.). Wij komen dan ook graag bij u langs voor inspectie en de bespreking van uw wensen. Wij maken altijd (vrijblijvend!) offertes op maat, immers: geen situatie is hetzelfde. Na een akkoord, plannen we op korte termijn de gewenste werkzaamheden in. U heeft altijd te maken met 1 aanspreekpunt en wij bieden bovendien 100% tevredenheidsgarantie, wat inhoudt dat betaling pas geschiedt na oplevering naar tevredenheid. Immers: afspraak = afspraak. Bekijk hier al onze voordelen.

Woning-Ontruimingservice werkt met een ervaren team ontruimers die werkelijk elke situatie al eens bij de hand hebben gehad. Geen situatie is ons vreemd!

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer informatie over boedelruiming in Haarlem of meteen een afspraak inplannen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 06-10 67 45 24 of vraag direct een offerte aan.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen