Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Woningontruiming » Werkgebieden » Woningontruiming Groningen

Woningontruiming Groningen

Placeholder

Moet er een woning ontruimt worden in Groningen? Woning-Ontruimingservice is een erkend bedrijf, gespecialiseerd in de ontruiming en bezemschoon opleveren van bedrijven en woningen in de regio Groningen en omstreken. 

Bedrijfs- en woningontruiming kost tijd, geld en energie en gaat bovendien in veel gevallen gepaard met stress en emotie. Immers; de reden van boedelruiming is doorgaans niet positief. Denk bijvoorbeeld aan:

Zorgvuldige dienstverlening

Woningontruiming is daarnaast veelal een fysiek zware en tijdrovende klus, waarbij vaak ook nog vakmanschap en professionele materialen bij nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan het tapijt verwijderen, vloer– en plafondverwijdering, de verwerking van restanten, desinfecteren van de ruimte, herstellen van mankementen, etc. Dat vergt vakmanschap, routine en de juiste contacten en daarbij zijn we u uiteraard graag van dienst. 

Bijkomende zaken woningontruiming Groningen 

Woningontruiming omvat veel meer dan het ontruimen van de boedel. Opkopen van de boedel, aanbieden van boedel aan veilinghuizen, contact met woningbouwverenigingen en curators, milieuvriendelijk verwerken van afval, samenwerking met goede doelen zoals het Leger des Heils: het zijn slechts een paar zaken die vaak over het hoofd worden gezien. Kortom: voor u een enorm project, voor ons dagelijkse kost. Waarom dus niet uitbesteden? Wij regelen het van a tot z. Professionele ontruiming is bovendien doorgaans goedkoper dan zelf doen.

Discreet en betrouwbaar

Wij begrijpen als geen ander dat woningontruiming vaak een beladen zaak is, waarbij discretie een absolute must is. Wij rijden een zwarte bus zonder tekst, weigeren toegang aan onbevoegden en gaan uiterst zorgvuldig om met persoonlijke bezittingen. De afgelopen 10 jaar hebben wij bovendien elke situatie al bij de hand gehad. 

100% tevredenheidsgarantie

Samen met u brengen wij de benodigde boedelruiming Groningen in kaart, zodat we een gedegen plan van aanpak kunnen opstellen. Op basis daarvan stellen we een contract op, waarna we aan de slag gaan. In veel gevallen kan een woningontruiming in 1 dag plaatsvinden. Wij werken met een 100% tevredenheidsgarantie wat betekent dat u past hoeft te betalen als de oplevering is goedgekeurd. Immers: afspraak is afspraak. Bekijk hier al onze voordelen.

Neem vrijblijvend contact op voor woningontruiming in Groningen

Komt de datum voor een boedelruiming in Groningen dichterbij en ziet u geen mogelijkheden om aan de gestelde opleveringseisen te voldoen? Neemt u gerust vrijblijvend contact op via 06-10 67 45 24 of vraag direct een offerte aan.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen