Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Woningontruiming » Werkgebieden » Woningontruiming Den Bosch

Woningontruiming Den Bosch

Placeholder

Moet er woning worden ontruimt in Den Bosch? Woning-Ontruimingservice is een erkend ontruimingsbedrijf sinds 2005 en inmiddels werkzaam door het hele land met in elke regio een vast aanspreekpunt. In Den Bosch zijn we al jarenlang het adres voor vele, particulieren, bedrijven, curators, etc. 

Wij bieden alle denkbare diensten aan rondom woningontruiming Den Bosch. Ons vaste team ontruimers is breed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in o.a.:

Werkwijze bij een woningontruiming Den Bosch

Wij kunnen u de zorg van woningontruiming in Den Bosch geheel of gedeeltelijk uit handen nemen. Dat is helemaal aan u! Wij komen dan ook graag bij u langs om uw wensen en de daarbij horende werkzaamheden door te spreken. U ontvangt vrijblijvend een prijsopgaaf en hoeft na akkoord nergens meer naar om te kijken. Wel zo prettig, want woningontruiming is vaak het gevolg van een situatie waarbij betrokkenen wel iets anders aan hun hoofd hebben. Overlijden van een dierbare, seniorenverhuizing, faillissement: de reden achter een woningontruiming in Den Bosch is vaak weinig positief. Bovendien is een complete woning ontruimen een enorme – vaak frustrerende klus, waarbij vakmanschap en geschikte materialen een must zijn. 

Wij bieden bovendien 100% tevredenheidsgarantie, dus betaling gebeurt pas na oplevering. Immers: afspraak – afspraak! 

Bekijk hier al onze voordelen

Geen situatie is ons vreemd

Tot slot willen we u op het hart drukken dat Woning-Ontruimingservice werkt met een ervaren team ontruimers die werkelijk elke situatie al eens bij de hand hebben gehad. Wij komen echter vaak terecht in situaties waarbij schaamte een rol speelt, bijvoorbeeld in geval van een ernstig vervuilde woning. Enorm zonde, want dat verergert de zaak onnodig. Geen situatie is ons vreemd en wij kunnen elke ruimte in korte tijd opleveren conform de eisen van de opdrachtgever. Uiteraard met discretie (zwarte bus, geen onbevoegden op terrein, vertrouwelijke omgang met spullen en informatie) en respect! Dat hoort immers bij ons vak…

Daarnaast bieden wij 100% tevredenheidsgarantie, dus betaling gebeurt pas na oplevering. Immers: afspraak = afspraak!

Neem vrijblijvend contact op voor een woningontruiming Den Bosch

Wilt u meer informatie over boedelruiming Den Bosch of meteen een afspraak inplannen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 06-10 67 45 24 of vraag direct een offerte aan.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen