Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Woningontruiming » Werkgebieden » Woningontruiming Breda

Woningontruiming Breda

Placeholder

Met woningontruiming in Breda helpen wij u graag! Woning-Ontruimingservice is een erkend ontruimingsbedrijf met een brede specialisatie. Sinds 2005 hebben wij ons gespecialiseerd in alle denkbare diensten rondom boedelruiming/woningontruiming Breda en omstreken. 

Waarom woningontruiming in Breda uitbesteden?

Alleen al de emotionele omstandigheden die gepaard gaan met een boedelruiming in Breda vergen een betrouwbare en discrete partner. Maar bij een woningontruiming komt vaak ook meer kijken dan in eerste instantie het geval lijkt. Wij kunnen u de zorg geheel of gedeeltelijk uit handen nemen. Wat u ook wenst, alles is bespreekbaar.

Woning-Ontruimingservice is o.a. een vast adres voor: 

Hoe gaan we te werk bij een woningontruiming?

Wij bespreken graag op korte termijn uw wensen (op locatie of in geval van ontruiming met spoed telefonisch). U ontvang vervolgens kosteloos een op maat gemaakte offerte. Na akkoord plannen we de werkzaamheden rondom de woningontruiming in Breda zo snel mogelijk in. Wij werken met een 100% tevredenheidsgarantie. U heeft 1 vast aanspreekpunt bij wie u altijd terecht kunt met vragen en betaling geschiedt als er is opgeleverd volgens de eisen van de opdrachtgever. Immers: afspraak = afspraak.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer informatie over boedelruiming in Breda of meteen een afspraak inplannen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 06-10 67 45 24 of vraag direct een offerte aan.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen