Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Woningontruiming » Werkgebieden » Woningontruiming Hilversum

Woningontruiming Hilversum

Woning-Ontruimingservice is een erkend bedrijf, gespecialiseerd in de ontruiming en bezemschoon opleveren van bedrijven en woningen in het Gooi en omstreken. Al jarenlang zijn wij voor bedrijven, particulieren en diverse organisaties het vaste adres voor woningontruiming in Hilversum. 

Woningontruiming kost tijd, geld en energie en gaat bovendien in veel gevallen gepaard met stress en emotie. Immers; de reden van boedelruiming is doorgaans niet positief. Denk bijvoorbeeld aan overlijden van een dierbare, faillissement, seniorenverhuizing of een echtscheiding. 

Placeholder
Placeholder

Boedelruiming in Hilversum

Woningontruiming is daarnaast een fysiek zware en tijdrovende klus, waarbij een betrouwbare en discrete partner van groot belang is. Zaken als tapijt verwijderen, vloer- en plafondverwijdering, de verwerking van restanten, desinfecteren en grondig schoonmaken van ruimtes, herstellen van mankementen; het vergt vakmanschap, professionele materialen, routine en de juiste contacten. Woning-Ontruimingservice kan u de zorg van een woningontruiming in Hilversum geheel of gedeeltelijk uit handen nemen. Alles is bespreekbaar en geen situatie is ons vreemd!

Bijkomende zaken woningontruiming in Hilversum

Opkopen van de boedel, aanbieden van boedel aan veilinghuizen, contact met woningbouwverenigingen en curators, milieuvriendelijk verwerken van afval, samenwerking met goede doelen zoals het Leger des Heils: het zijn slechts een paar zaken die vaak over het hoofd worden gezien. Kortom: voor u een enorm project, voor ons ‘gewoon’ ons vak. Waarom dus niet uitbesteden? Wij regelen het van a tot z. Professionele woningontruiming is bovendien doorgaans goedkoper dan zelf doen.

Boedelruiming in Hilversum: discreet en betrouwbaar 

Discretie en betrouwbaarheid zijn inherent aan ons vak. Wij rijden een zwarte bus zonder tekst, weigeren toegang aan onbevoegden en gaan uiterst zorgvuldig om met persoonlijke bezittingen. De afgelopen 10 jaar hebben wij bovendien elke situatie al bij de hand gehad. 

Werkwijze Woningontruiming in Hilversum

Telefonisch of op locatie brengen we samen met u de benodigde werkzaamheden rondom boedelruiming in Hilversum in kaart. U ontvangt vervolgens vrijblijvend een op maat gemaakte offerte. Na akkoord, gaan we op basis van een contract zo snel mogelijk aan de slag. Wij werken met een 100% tevredenheidsgarantie wat betekent dat u past hoeft te betalen als volgens de eisen van de opdrachtgever is opgeleverd. Immers: afspraak is afspraak!

Contact Woningontruiming Hilversum

Wilt u meer informatie over een boedelruiming in Hilversum of meteen een afspraak inplannen? Neemt u gerust vrijblijvend contact op via 06-10 67 45 24 of vraag direct een offerte aan.

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen