Specialist in woningontruiming, speciale ontruimingen en bijzondere schoonmaak.
Home » Woningontruiming » Werkgebieden » Woningontruiming Amsterdam

Woningontruiming Amsterdam

Placeholder

Woning-Ontruimingservice is een  erkend bedrijf, gespecialiseerd in ontruiming in de breedste zin van het woord. Ontruiming, speciale schoonmaak, bezemschoon opleveren, Herstelwerkzaamheden: wij zijn u graag van dienst in de regio Amsterdam en omstreken.

Van grachtenpand tot woonboot en van bedrijfspand tot zolderkamer op 4 hoog: Woningontruiming Amsterdam is gespecialiseerd in het opruimen, schoonmaken en veegschoon opleveren van alle typen woningen/panden in de directe omgeving. We hebben letterlijk alles al eens gezien!

Waarom Woningontruiming Amsterdam?

Er kunnen zich omstandigheden voordoen waarbij u zelf niet in staat bent een woning leeg te halen en vervolgens bezemschoon te maken. Dat kan te maken hebben met emotionele redenen, bijvoorbeeld in geval van overlijden of seniorenverhuizing, maar het kan ook simpelweg een gebrek aan tijd (en/of zin) zijn. Misschien weet u helemaal niet waar u moet beginnen?  Voor Woning-Ontruimingservice is een woning ontruimen dagelijkse kost. Wij nemen u deze zorg dan ook graag uit handen. 

Van A tot Z

Indien gewenst nemen we zelfs  álle zorg uit handen. Vloer of tapijt verwijderen, afvalstoffen elimineren, (senioren)verhuizing, onderbrengen van inboedel bij veilinghuizen en oplevering aan woningbouwverenigingen: geen situatie is vreemd voor onze professionele team. Wij hebben letterlijk alles al eens gezien…

Voordelig

Kortom: Woningontruiming Amsterdam kan u veel tijd, frustratie, onenigheid, fysieke klachten en geld besparen. Geld? Ja, een woning professioneel ontruimen en bezemschoon laten opleveren, kost vaak minder dan wanneer u zelf bezig gaat.

Werkwijze Woning-Ontruimingservice

Wij komen graag bij u langs op de werkzaamheden te bespreken. Op basis van uw wensen, maken wij een prijsopgaaf en planning. Gaat u akkoord, dan volgt een contract, zodat er achteraf nooit onduidelijkheden ontstaan. Wij werken met een 100% tevredenheidsgarantie, wat betekent dat er pas betaald hoeft te worden als de oplevering volgens de eisen van de opdrachtgever is voltooid. Gedurende het traject heeft u te maken met 1 aanspreekpunt. Wel zo persoonlijk!

Contact

Meer weten over Woningontruiming in Amsterdam of meteen een afspraak inplannen? Neem vrijblijvend contact op via 06-10 67 45 24 of vraag meteen een offerte aan.

Terug naar Werkgebieden

De voordelen van Woning-Ontruimingservice

Discreet & respectvol

Discrete omgang en logovrij materieel

Vrijblijvend en gratis offerte

Uiteraard op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

Betaling na oplevering

Afspraak = afspraak

Duidelijke werkwijze

Professioneel en vakbekwaam

Ervaren en erkende ontruimers

Alles is mogelijk

Van spoedontruiming tot schilderklus

Bekijk alle voordelen